ΑΥΣΤΡΙΑ 2020: Η Αυστρία επιλέγει τον Vincent Bueno για το Ρότερνταμ











Ο Vincent Bueno θα τραγουδήσει για την
Αυστρία στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020. Ο 34χρονος Vincent από τη Βιέννη θα εκτελέσει το τραγούδι "Alive" τον ερχόμενο Μάιο στο Ρότερνταμ. Ο Αυστριακός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός ORF θα αποκαλύψει το συμμετέχον τραγούδι του τον Μάρτιο του 2020. 

Ο Vincent Bueno ανέφερε : "Wow, μόνο που σκέφτομαι το γεγονός ότι πρόκειται να συμμετάσχω στο διαγωνισμό τραγουδιού με κάνει να χαμογελώ. Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision είναι σαν το Eurocup για τους μουσικούς και τους τραγουδιστές. Οι στιχουργοί και οι παραγωγοί της Ευρώπης συγκεντρώνονται σε ένα μέρος για να γιορτάσουν το έργο τους, είναι εκπληκτικό και τρομερό." 

Ο Αυστριακός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός ORF μοιράστηκε τα ακόλουθα στοιχεία για το τι πρόκειται για τον Vincent και το τραγούδι του Alive με τη μορφή προσωπικών hashtags:

# vincentbueno
"Αγαπώ να γελώ, είμαι ένας τύπος με κίνητρα", Να λύνω προβλήματα είναι το προσωπικό μου σύνθημα, αγαπώ την οικογένειά μου πάνω απ 'όλα, έχω μια βαθιά πίστη όπου και τα δύο μου δίνουν τη δύναμή μου στη ζωή μου, μου αρέσει η μουσική, αγαπώ τους ανθρώπους. Είμαι πολύ ευαίσθητος , το οποίο μπορεί μερικές φορές να είναι ένα μειονέκτημα - «Ανοιχτή καρδιά ». 

#alive
"Από τη στιγμή που αφήνω την γρήγορη επιβεβαίωση μου μέσω των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και την πιέση να είμαι κάποιος συγκεκριμένος, επανασυνδέθηκα με την ταυτότητά μου. Αυτό με κάνει να νιώθω ζωντανός".

#fireshots
"Η ευτυχία μου έρχεται από βαθιά μέσα, κάτι που δεν θα μπορούσε ποτέ να μου δώσει καμία φήμη ή χρήμα σε αυτόν τον κόσμο, θα ήθελα να χρησιμοποιήσω αυτή την ενέργεια με σκοπό".

#behindthewall
«Όλοι μας αγωνιζόμαστε για το δικό μας ΕΓΩ ... Το ΕΓΏ είναι σαν ένας ψηλός τοίχος, αν το σπάσετε, συνειδητοποιείτε πόσο ευκολότερη και πιο ελεύθερη είναι η ζωή».

#hiddenheroes
"Κάθε ένας από εμάς έχει το DNA ενός ήρωα ή μιας ηρωίδας."