EUROVISION 2020: Η ιδέα των καρτ-ποστάλ αποκαλύφθηκε










Η διοργάνωση του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2020 ζητά από
τους Ολλανδούς να υποβάλουν αίτηση με το αθλητικό σωματείο, την ομάδα ή την κοινότητά τους. Στόχος τους είναι να δείξουν στην Ευρώπη και τους συμμετέχοντες καλλιτέχνες ένα μοναδικό κομμάτι της Ολλανδίας με τη μορφή ολλανδικών δραστηριοτήτων, παραδόσεων και χόμπι.

Χρησιμοποιώντας το θέμα Open Up ως τη ραχοκοκαλιά για τις κάρτες, η διοργάνωση θέλει να δείξει τη θετική, συνδετική δύναμη της ολλανδικής κοινότητας. Sietse Bakker: "Οι Ολλανδοί συναντιούνται συχνά μεταξύ τους μέσα από τα χόμπι, τις δραστηριότητες, τις παραδόσεις και τις κοινότητες, από μπάρμπεκιου στο δρόμο, καρναβαλικές οργανώσεις και αδελφότητες σε ποδοσφαιρικούς συλλόγους, χορωδίες και ομάδες breakdance".

Κάθε καλλιτέχνης παίρνει το δικό του μοναδικό κομμάτι της Ολλανδίας πριν από τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, συμμετέχοντας σε μια ολλανδική δραστηριότητα, παράδοση ή χόμπι. Αυτό θα αποτελέσει τη βάση των βίντεο - των αποκαλούμενων καρτ-ποστάλ. 

Η ακριβής εμφάνιση και η αίσθηση των καρτ-ποστάλ παραμένει μυστική προς το παρόν.

Οι καρτ-ποστάλ για τον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2020 θα παραχθούν από την IDTV και τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο του 2020.
Ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να δείτε πως έμοιαζαν οι καρτ-ποστάλ του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision 2019.