ΓΑΛΛΙΑ 2020: Ακούστε το τραγούδι εκπροσώπησης της Γαλλίας


Εχθές δόθηκε στην δημοσιότητα το
τραγούδι εκπροσώπησης της χώρας με τίτλο "The best in me" 

Οι στίχοι της μπαλάντας "The best in me" , είναι μισοί στα Γαλλικά και μισοί στα Αγγλικά. Σουηδοί συνθέτες βρίσκονται πίσω από την δημιουργία του τραγουδιού και δεν είναι άλλοι από τους γνωστούς στην Eurovision G:Son, Peter Boström (συνθέτες του “Euphoria”), και ο John Lundvik (Σουηδία 2019).

Ακούστε το τραγούδι εκπροσώπησης 
Ο 30χρονος τραγουδιστής, ηθοποιός και κωμικός Tom Leeb επιλέχθηκε εσωτερικά από τον δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα France Télévisions. 

Ο Tom σχολίασε : "Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision είναι ένα εικονικό και ενοποιητικό γεγονός, είμαι τόσο υπερήφανος που εκπροσωπώ τη Γαλλία και δεν μπορώ να περιμένω να ζήσω αυτή την εμπειρία μαζί σας".

Τον Σεπτέμβριο του 2019 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ Recollection. Το We We Too Late έχει φτάσει στις 25 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.
Ο Tom έχει βρεθεί στο πλευρό  διεθνών αστέρων όπως ο Sting και ο Tom Jones. Οι μουσικές του εμπνεύσεις προέρχονται από τραγουδιστές-τραγουδοποιούς όπως ο Ben Howard, ο Matt Corby, ο Bon Iver και ο John Mayer.

Ο Tom πέρασε 5 χρόνια στη Νέα Υόρκη, σπούδασε θέατρο, κινηματογράφο και τραγούδι. Έχει παίξει στην θεατρική προσαρμογή της κας Doubtfire, σε διάφορες γαλλικές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες. Είναι μέλος ενός κωμικού δίδυμου με τον συνθέτη Kevin Levy, γνωστοί ως Kevin & Tom, το ζευγάρι έχει ένα δημοφιλές κανάλι στο YouTube , όπου μεταφορτώνει σκετς και τραγούδια.