ΚΥΠΡΟΣ 2020: Αποκαλύφθηκε ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Κυπριακής συμμετοχής














Επίσημα σήμερα ανακοινώθηκε ότι ο
Marvin Dietmann θα είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής της συμμετοχής του Sandro στην Eurovision.
Έχοντας γίνει ο καλλιτεχνικός διευθυντής σε πάνω από 180 τηλεοπτικές εκπομπές σε ολόκληρη την Ευρώπη και φέρει επίσης μεγάλη εμπειρία όταν πρόκειται για τη διοργάνωση συμμετοχών της Eurovision, συμπεριλαμβανομένης της νίκης της Conchita Wurst "Rise Like A Phoenix".
Εκτός από τη διοργάνωση της νίκης της Αυστρίας για την Eurovision του 2014 για την Conchita Wurst, ήταν επίσης πίσω από τις συμμετοχές του 2016 και του 2018 - "Loin d'ici"  ZOË και "Nobody But You" του Cesár Sampsonn.

Ο Αυστριακός καλλιτεχνικός διευθυντής είχε και άλλους ευρύτερους ρόλους στην Eurovision:

2019 - Βοηθός παραγωγός του διαγωνισμού - Διευθυντής αίθουσας προβολής (Viewing room) 
2018 - Σκηνοθέτης σκηνής
2017 - Σκηνοθέτης σκηνής - Βοηθός παραγωγός του διαγωνισμού
2015 - Σκηνοθέτης σκηνής

Ο 34χρονος Marvin Dietmann μεταξύ των πρότζεκτ που έχει αναλάβει είναι ταινίες όπως "Der Zauberer", "Komplett von der Rolle" και "Der Wolf", τηλεοπτικές εκπομπές όπως "Dancing stars", "Gala Nacht des Sports" και "Die große Chance", θεατρικές παραστάσεις όπως  "Victor Viktoria", "Vorstadtlieder | Nina Proll" και "Anton das Mäusemusical" αλλά και τηλεοπτικά shows όπως τα "Austria Music Awards 2014" και "Miss Austria 2015". Συγκαταλέγεται στους κορυφαίους χορογράφους και σκηνοθέτες. Με σπουδές στο Ωδείο Μπαλέτου αλλά και στο Performing Act Studios της Βιέννης.