Eurovision Song Contest 2020: Τι καινοτόμο θα υπάρχει φέτος για πρώτη φορά στη σκηνή και ποιους θα δούμε τη βραδιά του Μεγάλου Τελικού;


Η σκηνή του Ahoy Arena θα περιλαμβάνει μία Ημιδιαφανή LED οθόνη μεταξύ της κύριας σκηνής και της σκηνής-νησίδας στο μέσο της αρένας περιτριγυρισμένη από θαυμαστές του Διαγωνισμού.  Η LED οθόνη θα έχει μήκος 22 μέτρα και ύψος 5 μέτρα.

«Αυτό κάνει την κύρια σκηνή ακόμα πιο συνδεδεμένη με τη Δεύτερη Σκηνή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα πιο δημιουργικά από τους καλλιτέχνες,» γράφουν.  Επειδή η σκηνή είναι ημιδιαφανής, το κοινό στο δωμάτιο μπορεί ακόμα να δει τι συμβαίνει στη σκηνή όταν η οθόνη χρησιμοποιείται.  Εάν η οθόνη δε χρησιμοποιείται, η οθόνη θα είναι κρεμασμένη ψηλά και θα εξαφανίζεται εντελώς από το οπτικό πεδίο.»

«Το σχέδιο δείχνει τη σύνδεση μεταξύ του ουρανού, της θάλασσας και της γης.  Ο ορίζοντας συνδέει αυτά τα στοιχεία και αυτός ο ορίζοντας θα λειτουργήσει ως ένα παράθυρο για να ανοίξει τον κόσμο της Eurovision 2020.  Το κάτοπτρο της σκηνής είναι εμπνευσμένο από τα κανάλια και της γέφυρες οι οποίες συνδέουν τη γη και το νερό στην Ολλανδία.  Με αυτό το σχέδιο, εμείς θέλαμε να φέρουμε τους καλλιτέχνες όσο το δυνατόν πιο κοντά στο κοινό.»



Στη σκηνή της Eurovision θα δούμε επτά παλιούς νικητές να ερμηνεύουν τα τραγούδια που τους χάρισαν τη νίκη μέσα από ένα αξέχαστο ποτπουρί.



Συντάκτες άρθρου:
Γιάννης Αντωνίου.
Άννα-Μαρία Κώστα.