ΕΛΛΑΔΑ 2021: Ακούστε την Stefania να ερμηνεύει για πρώτη φορά το "Last Dance" σε acoustic εκδοχή

Με έντονη ανυπομονησία οι φίλοι του διαγωνισμού ανέμεναν την εκπρόσωπο της Ελλάδος Stefania να ερμηνεύσει το τραγούδι εκπροσώπησης "Last Dance" αφού δεν την είχαμε απολαύσει σε κάποιο από τα online pre party που είχαν διοργανωθεί.

Την ημέρα του Πάσχα και στην εκπομπή της ΕΡΤ "Το καλύτερο μας Πάσχα" η Stefania ενθουσίασε με τις φωνητικές της ικανότητες σε μια προηχογραφημένη acoustic εκδοχή του "Last Dance"

Δείτε την Stefania να ερμηνεύει το "Last dance"

Η Ελληνο-Ολλανδέζα Stefania επιλέχθηκε εσωτερικά από την Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ) με το τραγούδι "Last Dance", γραμμένο από τους Δημήτρη Κοντόπουλο, Παύλο Μανώλη, Αναστάσιο Ράμμο, Diverno, Γκάμπριελ Ράσελ και Σάρον Βον. Η Stefania ήταν να συμμετάσχει στο διαγωνισμό του 2020 με το τραγούδι "Superg!rl" πριν ο διαγωνισμός ακυρωθεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και την γρήγορη εξάπλωσή του πανευρωπαϊκά. Ο Ελληνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση (ΕΡΤ), ανακοίνωσε ότι θα επιλέξει το τραγούδι της Stefania εσωτερικά, όπως ακριβώς είχε γίνει το 2020.

Ο Φώκας Ευαγγελινός, ο οποίος έχει πλούσια εμπειρία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, έχει επιλεγεί ως ο καλλιτεχνικός διευθυντής.

Η Ελλάδα κληρώθηκε να συμμετάσχει στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού του Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 20 Μαΐου 2021. Η κλήρωση κατανομής στους ημιτελικούς έμεινε η ίδια με τον ακυρωμένο διαγωνισμό του 2020.

Η Stefania γεννήθηκε στην ολλανδική πόλη της Ουτρέχτης το 2002. Άρχισε να ασχολείται με το τραγούδι από την ηλικία των 8 ετών, συμμετείχε στο The Voice Kids καθώς υπήρξε μέλος της ολλανδικής παιδικής χορωδίας Kinderen voor Kinderen.

Το 2016, η Stefania εκπροσώπησε την Ολλανδία στον διαγωνισμό τραγουδιού της  Junior Eurovision ως μέλος του group Kisses όπου κατέκτησαν την 8η θέση. 

Η Stefania κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα τέσσερα σόλο singles. Κυκλοφόρησε το 2018, το Stupid Reasons όπου έχει φτάσει πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές στο YouTube.