EUROVISION 2021: Δείτε την εντυπωσιακή σκηνή του διαγωνισμού και η απόφαση για την παρουσία κοινού

Με την ανακοίνωση των ημερομηνιών του διαγωνισμού, ο Σίτσε Μπάκερ, εκτελεστικός παραγωγός του διαγωνισμού, ανακοίνωσε ότι η σκηνή που θα είχε χρησιμοποιηθεί για το 2020, θα χρησιμοποιηθεί αντ' αυτού για το 2021. Ο σχεδιασμός είναι επηρεασμένος από το σλόγκαν "Open Up" του διαγωνισμού και το τυπικό ολλανδικό επίπεδο τοπίο. Η σκηνή έχει σχεδιαστεί από τον Γερμανό σχεδιαστή Φλόριαν Βίντερ, ο οποίος είχε σχεδιάσει επίσης της σκηνές των διαγωνισμών 2011–12, 2015 και 2017–19. Σε αντίθεση με τον διαγωνισμό του 2019, το γκριν ρουμ θα βρίσκεται εντός της αρένας και φέτος γίνεται ευρεία η χρήση της επαυξημένης πραγματικότητα όπου θα χαρίσει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο τηλεοπτικό κοινό. 





Μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής της φετινής σκηνής του διαγωνισμού η Ολλανδική κυβέρνηση μέσω του υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού και Επιστημών ανακοίνωσε ευχάριστα νέα και επιβεβαίωσε και επίσημα πως η Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί με την παρουσία κοινού.
O μέγιστος αριθμός που θα παραβρεθούν στα shows της Eurovision θα είναι 3500, είτε πρόκειται για τις πρόβες είτε για τις διαγωνιστικές βραδιές ημιτελικών και τελικού.