ΚΥΠΡΟΣ 2021: Δείτε την εντυπωσιακή αλλαγή της Έλενας , μια ανάσα πριν το Ρότερνταμ!

Η Κυπριακή αποστολή βρίσκεται σε εντατικούς ρυθμούς προετοιμασίας με τόσο την Έλενα όσο και την υπόλοιπη ομάδα να εργάζονται σκληρά, με μόνο μία εβδομάδα να απομείνει πριν η Κυπριακή αποστολή βρεθεί στο Ρότερνταμ. 

Η φετινή μας εκπρόσωπος συμμετέχοντας στην καμπάνια @saveagreekstray αποκαλύπτει την εντυπωσιακή αλλαγή και αποχαιρετά τον κοντό της μαλλί, το ερώτημα που απομένει είναι εάν το διατηρήσει και στην σκηνή του Ρότερνταμ. Save a Greek Stray, πρόκειται για μια φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που ιδρύθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση με σκοπό την προστασία των ζώων. Έχοντας ιδιαίτερη αγάπη στα αδέσποτα ζώα, ένωσε τις δυνάμεις της με μια ομάδα ανθρώπων που έχουν τους ίδιους στόχους και το ίδιο όραμα για το μέλλον στη χώρα μας: τα ζώα συντροφιάς δεν θα αγωνίζονται να επιβιώσουν στους δρόμους, αλλά θα ζουν ευτυχισμένα στα σπίτια τους με τις οικογένειες τους, προσφέροντας και λαμβάνοντας αγάπη.

Για την υλοποίηση του ανωτέρω σκοπού, η SGS ίδρυσε και λειτουργεί ένα πρότυπο Καταφύγιο αδέσποτων ζώων, όπου αδέσποτα ζώα περιθάλπονται και περιμένουν τη νέα τους οικογένεια που θα τα υιοθετήσει.