ΚΥΠΡΟΣ 2018: ΕΛΕΝΗ...Σ´ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!


Για μια ακόμη χρονιά η Eurovision έχει τελειώσει. Η Netta από το Ισραήλ ανακηρύχθηκε η νικήτρια του 2018 με το τραγούδι της "Toy", αλλά το στέμμα της Eurovision φόρεσε η αγαπημένη μας Ελένη


Φουρέιρα, η οποία τερμάτισε στη 2η θέση σ´αυτή τη δύσκολη χρόνια με το τραγούδι "Fuego". Χαρακτηρίστηκε ως η "Beyonce της Ευρώπης" και κατέπληξε ολόκληρη την Ευρώπη με την εκρηκτική της εμφάνιση.


Η Ελένη έδωσε ζωή στο “Fuego” και έβαλε φωτιά στη σκηνή της Eurovision αλλά και στη Λισαβόνα. Το κοινό αναγνωρίζοντας το αληθινό αστέρι  που είναι, αμέσως έγινε η αγαπημένη συμμετοχή των θαυμαστών μετά την πρόκριση της από τον 1ο ημιτελικό στο Μεγάλο Τελικό του Σαββάτου στις 12 Μαΐου.



Είμαι σίγουρος ότι μιλάω εκ μέρους όλων των Κυπρίων που ήταν στη Λισαβόνα ότι η Ελένη και η κυπριακή αποστολή μας έκαναν να νιώθουμε σαν διασημότητες ενώ ήμασταν εκεί. Απλά κρατώντας την Κυπριακή Σημαία όλοι ήθελαν να μας μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί μας. Νιώσαμε πολύ περήφανοι και ευχαριστούμε ολόκληρη την κυπριακή αποστολή γι 'αυτό.




Η Ελένη Φουρέιρα κατέθεσε και την ψυχή της αυτές τις δύο εβδομάδες που πέρασαν. Πρόβα μετά τη πρόβα, τα φορτία των συνεντεύξεων ενώ πάντα αφιέρωνε χρόνο ενδιάμεσα για να συναντήσει τους θαυμαστές της και να φωτογραφηθεί μαζί τους. Είναι ένα πραγματικό αστέρι και δείχνει την ευγνωμοσύνη της στους θαυμαστές της που την υποστηρίζουν.



Τέλος ο Ogae Κύπρου θα ήθελε να ευχαριστήσει την Ελένη Φουρέιρα που εκπροσώπησε την Κύπρο μας στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision 2018 και που κατάφερε να κατακτήσει την καλύτερη θέση για την Κύπρο μέχρι σήμερα στον αγαπημένο μας θεσμό. Την 2η θέση!!! 
Επίσης ένα τεράστιο Μπράβο και στην αποστολή μας που με τη σκληρή τους δουλειά και επαγγελματισμό έκαναν την Κύπρο μας υπερήφανη!!!


Ευχαριστούμε για μια αξέχαστη εμπειρία και αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσουμε ποτέ.
Θα είσαι για πάντα η πραγματική νικήτρια! 



ΕΛΕΝΗ...Σ´ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! 


"Best Artistic Performance" Marcel Bezencon Award.