Η Ελένη Φουρέιρα υπογράφει διεθνές συμβόλαιο με τη Sony Music!!!

Η Ελένη Φουρέιρα  ανταμείβεται  για  την τεράστια επιτυχία στην Eurovision και  υπογράφει το πρώτο της διεθνές δισκογραφικό συμβόλαιο  που θα ανοίξει τα φτερά της για  το  εξωτερικό.

Η εκπρόσωπος της Κύπρου μας ,  κατάφερε να ανατρέψει τα προγνωστικά και να θεωρηθεί το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision από την πρώτη πρόβα κιόλας στη σκηνή του «Altice Arena», στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.
Η σαγηνευτική σκηνική παρουσία της και το ακαταμάχητο «Fuego» έβαλαν «φωτιά» στη φετινή Eurovision και ανάγκασε τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης του πλανήτη, όπως τα BBC, New York Times, The Washington Post, The Guardian, Metro News κ.ά., να ασχοληθούν μαζί της και να την αποθεώσουν με ιδιαίτερα εγκωμιαστικούς χαρακτηρισμούς, γράφοντας μέχρι και ότι «θα έκανε υπερήφανη ακόμα και την Beyoncé».
Η Ελένη Φουρέιρα έδωσε σκληρή μάχη στο Μεγάλο Τελικό της Eurovision. Διεκδίκησε αξία την πρώτη θέση και τελικά τερμάτισε δεύτερη πίσω από το αρχικό φαβορί, την Ισραηλινή Netta. Παρ’ όλα αυτά, η επιτυχία για την Κύπρο μας ήταν ιστορική, καθότι δεν είχε πλασαριστεί ποτέ στην κορυφαία τετράδα της διοργάνωσης.

Το ταξίδι τώρα ξεκινάει.... Καλή σου επιτυχία Ελένη μας !!!