ΚΥΠΡΟΣ 2018 : Στο πρεδρικό μέγαρο η Ελένη Φουρέιρα !!!





Μετά την επιτυχία της  χώρας  μας  στην φετινή Eurovision  το Προεδρικό Μέγαρο  άνοιξε  την πόρτα  του  για να 
υποδεχθεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης την Ελένη Φουρέιρα  και να την συγχαρεί  απο κοντά ! 

Η Ελένη Φουρέιρα, αποτέλεσε μια ζωντανή διαφήμιση της χώρας μας στην Ευρώπη, αφού όλοι μιλούσαν για την Κύπρο και την εξαιρετική εμφάνισή μας στη σκηνή της Eurovision. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέφερε ότι σήμερα εξερράγη ένα ηφαίστειο με την ονομασία "Fuego" ενώ δεν παρέλειψε να κάνει τα... παράπονά του στους δημοσιογράφους, αφού όπως είπε την Ελένη Φουρέιρα την βγάζουν περισσότερες φωτογραφίες. H ίδια ανέφερε κατά την συνάντηση

"Πρώτη φορά το ζω αυτό"




Σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος της Κύπρου είχε συγχαρεί την Ελένη Φουρέιρα, με ανάρτησή του στα social media, για τη δεύτερη θέση στον τελικό της Λισαβόνας.

Η Ελένη Φουρέιρα που είχε στο πλευρό της  τον  Άλεξ Παπακωνσταντίνου  ευχαρίστησε  θερμά  τον πρόεδρο και είπε " έιναι μεγάλη μας  τιμή που  εκπροσωπήσαμε  την  Κυπρο γιατι την Κύπρο  την αγαπάμε  ιδιαίτερα και τώρα  ένας  λόγος  να  την  αγαπάμε  πολύ πολύ παραπάνω ! Χαίρομαι που έστω και λίγο να καταφέρω  μαζί με το ΡΙΚ  να κάνουμε  μια  Ευρώπη  να  μιλάνε  όλοι  για  την Κύπρο , αυτός  ήταν και  ο στόχος  μας  απ' την αρχή . Είμαστε πολύ υπερήφανοι και είναι  μεγάλη μας  τιμή που βρισκόμαστε εδώ . Ευχαριστούμε  πάρα πολύ  όλους  τους  Κύπριους , και όλους  εσάς  που  μας  εμπιστευτήκατε ."
Η Ελένη Φουρέιρα  χθές συμμετείχε στην Πορεία Υπερηφάνειας στη Λευκωσία όπου τραγούδησε το " Fuego" και όπως ήταν  αναμενώμενο ξεσήκωσε το πλήθος !
Ανέφερε  χαρακτηριστικά " Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι  απόψε  εδώ. ΄Οπως ήταν και μεγάλη μου τιμή να εκπροσωπήσω την Κύπρο φέτος στη Εurovision . Mια Κύπρο που πραγματικά είνια πια πατρίδα μου.  Θέλω να  σας πω κάτι με απλά λόγια. Θέλω να είστε  περήφανοι για  αυτό που είστε. Δέν έχετε τίποτα να  φοβηθείτε. Κανένας και τίποτα δεν μπορεί να σας πεί  τι θα κάνετε στη ζωή σας . Αυτό είναι δική σας απόφαση . Κανένας και τίποτα δεν μπορεί να  σας πεί πώς να  λέγεστε στην ταυτότητα σας "